TL LED LAMPEN

Voordelen van LED buizen als kantoorverlichting
LED-TL verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan TLD-T8 lampen, vaak meer dan 50% en hebben een lange levensduur van 30.000 – 45.000 branduren.

Belastingaftrek
Brandt de bedrijfsverlichting of kantoorverlichting gemiddeld 7-8 uur per dag, dan heb je, bij vervanging van conventionele lichtbronnen naar energiezuinige LED verlichting, de investering vaak al binnen 2 jaar tijd terug verdiend. Door de jaarlijkse besparing in kWh betaal je jaarlijks aanzienlijk minder aan je energieleverancier en je kunt ook nog eens 54,5% van de investeringskosten aftrekken (EIA) van de fiscale winst, boven op de gebruikelijke afschrijving.

Energie-investeringsaftrek (EIA)
LED-buizen kunt u melden onder de code 210509 ‘LED-buis systeem’. Alleen LED-buizen met een specifieke lichtstroom van ten minste 130 lm/W die zijn voorzien van een externe LED driver, komen voor EIA in aanmerking. Het gaat om een systeem van een LED-buis gekoppeld aan een losse (externe) LED driver. De powerfactor van het systeem bedraagt ten minste 0,90.

Let op: Voor code 210509 is sprake van een maximum bedrag dat in aanmerking komt voor EIA. Dit bedrag bedraagt maximaal € 20 per LED-buis. Voorbeeld: Stel u investeert in 200 LED-buizen met externe LED driver. Het bedrag dat u maximaal voor EIA mag melden is dan: € 20 * 200 = € 4.000. Als de investeringskosten lager uitvallen, bijvoorbeeld € 2.700 dan meldt u laatstgenoemd investeringsbedrag.

LED TL PROJECTEN

Houthandel Zwanenburg

Houthandel Zwanenburg

Ampera

Ampera

Veba

Veba

Niezen

Niezen

Magazijn

Magazijn